Ok
 

MALERARBEJDE TIL ERHVERV

Søger du en professionel maler, som udfører malerarbejde for erhvervpartnere? Hos Lindas Malerfirma har vi i mange år hjulpet forskellige kontormiljøer, forretninger og firmaer med malerarbejde – både med renovering og vedligeholdelse.

Vores faguddannede malere har stort kendskab til at male nybyggeri, men også til at genopfriske udendørs facader på bygninger, samt med at vedligeholde træværk. Uanset hvilket erhverv du tilhører, har vi en malerløsning til dig.Vi er specialister indenfor almen renovering og istandsættelse af flyttelejligheder, og samarbejder med flere erhverskunder og større boligforeninger.

VI ER MEDLEM AF ANMELD-HÅNDVÆRKER.DK

Vi er medlem af smiley ordningen for håndværkere anmeld-haandvaerker.dk, og opfordrer alle vore kunder til at anmelde vort arbejde efter udført opgave.

Anmeld-haandvaerker.dk er en privat administreret smiley ordning for landets håndværksvirksomheder. Her kan bygherre give sin mening til kende i forbindelse med en byggeopgave, der er udført af en håndværksvirksomhed.

 
 

WHITEBOARD MALING

Nu bliver det ikke nemmere at få en whiteboardtavle hjemme i ens eget kontoret.

Vi kan tilbyde komplette whiteboard sæt i størrelserne 2m2, 6m2, 18m2 og 34m2 - Det eneste der ikke er med i sættet, er en whiteboard tusch.

Whiteboard malingen er en epoxymaling, som er utrolig slidstærk og som hærder hårdt op, og får en meget hård og slidstærk overflade.

Rådgivning

Når vi rådgiver vores kunder, vil det være uforpligtende og en fast del af vores service. Vi kan hjælpe dig/Jer med at finde frem til et udtryk, som passer til Jeres branche. Vores grundige rådgivning gør det muligt at skræddersy et tilbud, som tager højde for jeres specifikke behov.

Vi har i de seneste år lavet en del arbejde for boligforeninger i forbindelse med fraflytning, istandsættelse, renovering m.m., og samarbejder i dag fast med flere boligforeninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud med forespørgsel på netop det arbejde, som du skal have lavet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud