Ok
 

Speciale

Vi er specialister indenfor niche områder så som korrekt brug af Caparols Satinato og Di Luce produkter hvor du opnår et eksklusivt look i rå eller blank overflade. Vi kan også lave din endevæg til en whiteboard overflade ved at male fra Smarter Surfaces.

 
 
StuccoDecor_DI_LUCE_800x600_sessel.jpg

Caparol Satinato

Caparol Satinato er en Spartelmasse Mat som giver en flot og rå overflade - Indfarvet spartel af høj kvalitet fra Caparol.

Ønsker du et eksklusivt look på din væg? Så er Stucco Satinato det perfekte valg! Caparol er særligt populært til brug hos private, men egner sig også til erhverv såsom kontorer, butikker og restauranter. 

 
Stucco Satinato.jpg

Caparol Stucco Decor Di Luce

Caparol Stucco Decor Di Luce Spartelmasse Blank giver en flot og spejlblank overflade - Indfarvet spartel af høj kvalitet fra Caparol.

Ønsker du et eksklusivt look på din væg? Så er Stucco Decor Di Luce det perfekte valg! Stucco Decor er særligt populært til brug hos private, men egner sig også til erhverv såsom kontorer, butikker og restauranter. 

 
 
Whiteboard.jpg

Whiteboard

Whiteboard maling er en maling, som gør overflader til tavler, som du kan viske rent igen og igen. Gør væggen til én stor whiteboard-overflade. 

Mulighederne er mange, og kreativiteten får frit spil - Smarter Surfaces whiteboard maling fås i hvid og transparent, og er 5 gange billigere end en tilsvarende løsning (en rigtig Whiteboard-tavle)


Kontakt os for et uforpligtende tilbud