Ok
 

MALERARBEJDE TIL PRIVATE

Lobe Malerfirma ApS påtager sig enhver opgave, uanset omfang, ude som inde. Vi kan hjælpe dig med alt fra de små enkle løsninger til de større opgaver med styring af øvrige håndværkere.

Hos Lobe Malerfirma udføres professionelt malerarbejde med faglig stolthed af høj kvalitet og til fair priser i Gentofte, Nordsjælland og København og omegn. Vi går op i at anvende miljørigtige (Svanemærket og EU blomsten) og astma– og allergivenlige produkter.

Hos Lobe Malerfirma ApS har vi mange tilbagevendende kunder. Kunder som kalder Lobe Malerfirma deres fortrukne malerfirma. Det er vi naturligvis meget stole af. Søger du en professionel maler, kan du derfor regne med Lobe Malerfirma.

VI BRUGER SVANE- OG MILJØMÆRKET PRODUKTER - BEDRE FOR DIG OG SUNDERE FOR OS.

Hos Lobe Malerfirma ApS går vi op i at bevare miljøet og stræber derfor altid efter at minimere miljøbelastningen ved at udføre en svanemærket og miljøvenlig malerarbejde.

Svanemærket er en fælles nordisk miljøcertificering, der stiller skrappe krav til de certificerede malerfirmaer og er et af verdens stærkeste miljømærkninger. 

 
 

Vi laver alt inden for alment malerarbejde


Facader

Maling af facader er en af vore spidskompetencer. Igennem årene har vi lavet facadearbejde for både private og erhverv.
Vi arbejder med kvalitet for øje, og har facadens konstruktion, alder og beliggenhed med i betragtning, når vi vælger hvilken behandling og produkter, som den enkelte facade skal have. På denne måde sikrer vi det bedste og mest holdbare resultat, og din facade vil stå flot i mange år.


Vinduer

Vi har igennem årene udført adskillige opgaver, som indebar renovering og maling af vinduer.Vi har derfor stor erfaring indenfor denne slags arbejde, og kan garantere et resultat af højeste kvalitet.

Vi samarbejder med liftudlejningsfirmaer, så vi kan nå alle vinduer i etageejendomme, når de skal males eller vedligeholdes med træbeskyttelse eller olie.

Vi rådgiver altid om hvilken løsning, der vil passe bedst til dine vinduer, og sammensætter et uforpligtende tilbud herefter.


Vi løser alle typer af maleropgaver

Vi ønsker at levere et professionelt og elegant malerarbejde, som lever op til vores kunders ønsker og forventninger. Derfor anvender vi udelukkende maling af høj kvalitet. Vi løser mange forskellige typer af maleropgaver for private i hus eller lejlighed. Heriblandt:

  • Indvendig maling og tapetsering af hus eller lejlighed

  • Udvendig maling af huse og lejligheder

  • Maling af vinduer og døre i huse og lejligheder

  • Samt meget andet.
     

Kontakt os for et uforpligtende tilbud