Ok
 
  • Lobe Malerfirma har 10 års erfaring og udfører malerarbejde for både privat og erhverv.

  • Kundens ønsker og behov er i centrum og vi leverer høj kvalitet til gode priser.

Kontakt os på 70 60 58 56 og hør hvordan vi sammen finder den bedste løsning til dig.

 

Privat

Har din bolig eller dit kontor brug for at blive malet? Vi kommer gerne ud og maler et enkelt rum, ja sågar et enkelt loft, men vi hjælper selvfølgelig også hvis vægge, lofter og træværk har behov for den helt store renovering.

Erhverv

Vi påtager os enhver opgave, uanset omfang, ude som inde. Vi kan hjælpe dig med alt fra de små enkle løsninger til de større, specielle og kapacitetstunge bygningsopgaver med styring af øvrige håndværkere.

malerarbejde-kontakt.png

Lad os tale sammen

Lad os tage en uforpligtende snak og lad os finde den rette løsning til netop din maleropgave sammen..

Vi glæder os til at hilse på dig!

Tlf: 70 60 58 56

 
Fin dialog, både ved tilbudsgivning og under arbejdet. Jeg var velinformeret om planerne for arbejdet, som er udført til min fulde tilfredshed.
 
 

Vi er medlem af anmeld-håndværker.dk

Vi er medlem af smiley ordningen for håndværkere anmeld-haandvaerker.dk, og opfordrer alle vore kunder til at anmelde vort arbejde efter udført opgave.

Anmeld-haandvaerker.dk er en privat administreret smiley ordning for landets håndværksvirksomheder. Her kan bygherre give sin mening til kende i forbindelse med en byggeopgave, der er udført af en håndværksvirksomhed.


NOMINERET TIL Finalist - årets håndværker (maler) 2017, 2018 og 2019 Og Årets arbejdsmiljø 2018

Lobe Malerfirma er blevet nomineret til Årets maler for tredje år i træk. Og ikke nok med det - Lobe Malerfirma er også blevet nomineret til årets arbejdsmiljø-virksomhed.

Vi er meget stolte af for tredje år i træk at blive nomineret til Årets Malerfirma i kategorien +5 medarbejdere. Vi arbejder dagligt fokuseret på at bruge redskaber og værnemidler, som beskytter ikke mindst os selv og indeklimaet ude hos kunderne. 

Skærmbillede 2019-04-26 kl. 19.36.09.png

vi bruger Svane- og miljømærket produkter - bedre for dig og sundere for os.

Hos Lobe Malerfirma ApS går vi op i at bevare miljøet og stræber derfor altid efter at minimere miljøbelastningen ved at udføre en svanemærket og miljøvenlig malerarbejde.

Svanemærket er en fælles nordisk miljøcertificering, der stiller skrappe krav til de certificerede malerfirmaer og er et af verdens stærkeste miljømærkninger. 


Lad os tale sammen!
Lad os tage en uforpligtende snak - vi glæder os til at hilse på dig!